The Man with the Pan

TMWTP staat voor 100% natuurlijke smaakmakers.

Toen wij 8 jaar geleden de eerste producten van The Man With The Pan op de markt brachten, wilden wij een verantwoord alternatief bieden voor het fantasieloze geweld van de monopolisten binnen de voedingsmiddelenindustrie.

We wilden laten zien hoe het ook kan. Onze producten moesten niet alleen schoon zijn maar ook lekkerder, leuker en mooier. Bijdragen aan een gezonde lifestyle daar gingen we voor.

 

Onze producten zijn 100% natuurlijk, glutenvrij  en bevatten geen msg, gistextract of andere kunstmatige toevoegingen.

 

We waren al dol op kruiden en specerijen, de smaakmakers van Moeder Natuur, maar zijn er in de loop der jaren compleet verliefd op geworden. De mogelijkheden van koken met kruiden, specerijen en gedroogde groentepoeders zijn oneindig en zo gezond!

We delen deze liefde graag met jullie en daarom componeren we heerlijke spice blends en kruidenzouten om jullie in de keuken te helpen om heerlijk en verantwoord te koken.

Het mengen van kruiden en specerijen is een kunstvorm die al duizenden jaren bestaat, maar is in een negatief daglicht komen te staan omdat de industrie in hun maaltijdmixen (pakjes) langzaam de kruiden en specerijen zijn gaan vervangen door goedkopere alternatieven zoals msg, gistextract en aroma’s.

 

Maar ook nu nog worden op de straten en markten van bijvoorbeeld India, Thailand, Iran en Marokko kruiden- en specerijenmengsels aangeboden die gretig aftrek vinden. ‘Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?’ denken ze ook daar.

Dus wie liever niet met zakjes en pakjes wil koken kan toch zonder gezichtsverlies kiezen voor het gemak van The Man With The Pan.

 

Onze Roasted Salts zijn uniek op de wereld. Wij branden zeezout met een natuurlijke vloeistof (wijn, azijn, gezeefde tomaat) en mengen het daarna met prachtige specerijencombinaties. Hierdoor ontstaan heerlijke kruidenzouten met, door het gebrande zout, veel meer geur en smaak. Supermakkelijk om je gerecht op smaak te maken.

 

Bij The Man With The Pan geven we graag overal een eigen draai aan. We willen anders zijn en vernieuwen waar nodig. Kijk maar eens naar onze verpakkingen. We kiezen bewust voor cutting edge design en opvallende fotografie. We ontwerpen, fotograferen en illustreren alles zelf. We hebben geen grote marketingbudgetten maar dat weerhoud ons er niet van zeer actief te zijn op social media en leuke extra’s te ontwikkelen zoals het gratis ebook met recepten.

We hebben ervoor gekozen onze producten niet via de supermarkt aan te bieden maar samen te werken met de speciaalzaak, de versspecialist en via online verkoop. Je moet er dus misschien even voor omrijden, maar dan heb je ook wat!

 

 Wil je weten waar onze producten te koop zijn, ga dan naar onze contactpagina.